Olika sponsoravtal har utarbetats och ett flertal intressenter har redan insett möjligheterna till god exponering av sin verksamhet i skyttecentret.

Det finns utrymme för både stora och små sponsorer. Alla har chansen och det är som vanligt först till kvarn som gäller. Företag, organisationer, klubbar/föreningar - alla är välkomna!

Hallsponsor

Hur exponeringen ska se ut i anläggningen kan variera. Man kan t ex bli "hallsponsor". De tre hallarna döps efter företags eller organisationers namn och skyltas upp i och utanför anläggningen efter överenskommelse. På samma sätt kan jaktsimulatorerna sponsras och döpas med tillhörande skyltning.

Upplevelsesponsor
Man kan bli "upplevelsesponsor" och får då utnyttja centret en gång om året till en skytteupplevelse för tio, fem resp tre personer enligt avtal och överenskommelse. Skyltning under avtalstiden ingår.

Entrésponsor
Flödet av besökare kommer att vara stort i skyttecentret. Allt från skyttar till turister kommer att besöka skyttecenter, arbetsförmedlingen och hälsostudion. Här finns plats för olika företag/organisationer som är lokalt förankrade i Sävsjö och som vill profilera sin verksamhet.

Bansponsor
Ditt företag eller organisation erbjuds också att bli "bansponsor" av en eller flera banor. Namn och logotyp sätts upp i anslutning till respektive bana.

Sponsring på andra sätt
För ovanstående alternativ finns färdig prislista, men sponsring kan ske på en mängd sätt, det är egentligen bara fantasin som sätter gränser. Ta kontakt så diskuterar vi oss fram till något som passar!

Kontakta oss för mer info!

Vi finansierar bygget

Trivselaktivitet
Europeiska Unionen,
Regionala Utvecklingsfonden

Kick Off
Landstinget i Jönköpings län

Upplevelser
Länsstyrelsen i Jönköpings län

Företagsaktivitet
Sävsjö kommun

Vi hoppas så klart att ert företag också vill synas i vårat fina skyttecenter.