FÖDELSEDAGSKALASVälkommen till Sävsjö Skyttecenter för att fira ert barns födelsedag!

Vi kan erbjuda olika varianter av kalas. Minst antal barn 5 st.

Skytte 1: En trekamp som består av luftgevär, luftpistol och blåsrör. Efteråt sitter vi ner och har prisutdelning och äter saft och tårta. Alla barn får en medalj.

Pris: 250 kr per barn

Skytte 2: Femkamp bestående av luftpistol, luftgevär, pilbåge, blåsrör och skyttesimulator. Efteråt sitter vi ner och har prisutdelning och äter saft och tårta. Alla barn får en medalj.

Pris: 325 kr/barn

Skytte och hopp: Vi börjar med en trekamp (se ovan) och sedan får barnen hoppa i studsmatta. Vi har även så att man kan testa att hoppa med "snowboard". Om det är många barn så skjuter några medan de andra hoppar och sedan turas man om. Efteråt sitter vi ner och har prisutdelning och äter saft och tårta. Alla barn får en medalj. 

Pris: 265 kr/barn

Skytte och megahopp: Trekamp som ovan och sedan har barnen tillgång till studsmattan samt en stor uppblåsbar hinderbana. 4 x 28 meter! Efteråt sitter vi ner och har prisutdelning och äter saft och tårta. Alla barn får en medalj.

Pris: 295 kr/barn

 

Självklart ordnar vi även fester för vuxna. Och varför inte avsluta med en fika och kanske tårta? Kolla på fliken "Meny" för vårt fika och mat utbud.


Ring och boka 0382-525 70 eller skicka en förfrågan till info@savsjoskyttecenter.se