VÄLKOMMEN TILL EN AKTIVITET SOM SMÄLLER HÖGT!

               

Kom och prova skytte på våra populära skytteaktiviteter. Perfekt som aktivitet på 60 års kalaset, möhippan, svensexan, barnkalas, julavslutningen på firman eller varför inte som en kul aktivitet med polarna en tråkig höstdag. Ni har möjlighet att testa pilbåge, luftpistol, luftgevär, fallmål och den ädla konsten blåsrör. En upplevelse fylld med skratt, koncentration och fullträffar, och kanske en och annan bom också. 🙂

         

Det är alltid en instruktör med som förklarar hur varje gren utförs.

Möjlighet att hyra konferensrum finns för företag.

 NYTT FÖR 2023!!! SKJUT PÅ FALLMÅL. 

 

  Vi har 5 st fallmåll att skjuta på. Så om ni vill jämföra er mot skidskyttarna på TV, passa på att boka en trekamp eller  femkamp. (P.s lämna skidorna     hemma)

”All aktivitet sker inomhus, inga särskilda kläder inga förkunskaper krävs.”

Ring eller maila för mer information eller för att boka en tid. Mob: 070 8392198  eller femkamp@savsjoskyttecenter.se

HUR GÅR DET TILL?

 Små grupper skjuter samma gren samtidigt medan större grupper delas in i mindre grupper. Därefter förklarar instruktören den första grenen. T ex hur man ska sitta för att vara så stadig som möjligt när man skjuter pistol hur man ska sikta med pistolens riktmedel, hur man laddar mm. Efter det har alla en tids provskott då instruktören finns bakom skyttarna för goda råd och om det uppstår några frågor. Sedan börjar allvaret… Alla deltagare skjuter 2 st tävlingstavlor á 5 skott. Max 50 poäng. Den bästa serien för varje skytt skrivs ner i protokollet och sedan går man vidare till nästa gren. Lite beroende på hur många man är och vilka grenar man skjuter(i trekampen) så tar det lite olika lång tid. Men räkna med  1.5 – 2 timme för en femkamp och  kanske 1,5 för en trekamp.  

OBS 100% nyktert gäller för alla aktiviteter.

Åldersgräns 10 år.

PRISER

PRIVATPERSONER:

Grundavgift/bokningsavgift är 500 kr per tillfälle och grupp.

Sedan tillkommer pris per person enligt nedan:

3-kamp: 300/person (minst 5 deltagare, eller betala för 5 deltagare)

5-kamp: 400 kr/person (minst 5 deltagare, eller betala för 5 deltagare)

Ni väljer vilka grenar ni vill skjuta på trekamperna. Vi erbjuder luftpistol, luftgevär, fallmål(med luftgevär), pilbåge, blåsrör. 

För att underlätta för oss är det bra att berätta vilka grenar ni väljer innan ni kommer. Vill man sedan lägga till ytterligare en gren eller två så går det oftast bra mot ett tillägg. För större grupper (fler än 15 personer) rekommenderar vi en trekamp. Detta för att det inte ska bli väntetid mellan grenarna.

BETALNING:

Betalning sker med Swish (123 373 40 35) eller kontanter på plats, alternativt med faktura som skickas per e-mail i efterskott. 

 

FÖRETAG:

Grundavgift/bokningsavgift är 500 kr per tillfälle och grupp.

3-kamp –  max 10 pers, 3000kr/grupp + moms

3-kamp –  max 15 pers, 4000kr/grupp + moms

5-kamp –  max 10 pers, 4000 kr/grupp + moms

5-kamp –  max 15 pers, 5000 kr/grupp + moms

Alla priser exklusive moms.

Ni väljer vilka grenar ni vill skjuta. Vi erbjuder luftpistol, luftgevär, fallmål(med luftgevär), pilbåge, blåsrör För att underlätta för oss är det bra att berätta vilka grenar ni väljer innan ni kommer. Vill man sedan lägga till ytterligare en gren eller två så går det oftast bra mot ett tillägg. För större grupper (fler än 15 personer) rekommenderar vi en trekamp. Detta för att det inte ska bli väntetid mellan grenarna.

Vill ni hyra konferenslokal så finns det sådan i skyttecentret. Detta hyrs och betalas direkt till Sävsjö kommun. Men säg gärna till oss om Ni vill ha hjälp med att boka.

BETALNING:

Betalning sker med faktura som skickas per e-mail i efterskott. Fakturaavgift 25 kr tillkommer för pappersfaktura.

      

KONTAKT

E-mail: femkamp@savsjoskyttecenter.se

Mobil: 070-8392198

Välkomna till en skytteupplevelse, med spänning glädje och skicklighet.

Med vänliga hälsningar Michael och Leif-Steinar. 

ADRESS

 Odengatan 13.

576 31 Sävsjö

 

Sävsjö skytteaktiviteter
Godkänd för moms och arbetsgivare

Visste du att man kunde hyra en konferenslokal i samband med femkamperna?

www.klassresan.info

Är det dags för skolklassen eller idrottsföreningen att ha sin årliga försäljning av trista produkter för att tjäna pengar till skolresan eller träningslägret? Testa ett nytt koncept på www.klassresan.info istället!